Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.
Learn More
Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Learn More
x
Photos and video with hashtag #elysian

#elysian

  • 87.6K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
  • Grid
  • List
  • Columns
- Wife pelakon sharul ridzwan pun review dan memang guna Serum Foundation Elysian Cosmetic. Setiap hari ada je yang dah mula terjebak guna Serum Foundation ni tau. Dan paling penting, Deena ni memang pengguna tegar sejak Deena pregnant lagi. Sekali dah guna, sampai dah bersalin pun takleh tinggal. Memang pengguna setia! Katanya, dia takut nak guna sembarangan produk. Sebab tengah mengandung masa tu. Risau kesan sampingan untuk kandungan. Dan kami bersyukur Deena yakin dengan Elysian. Tapi dalam masa yang sama nak melawa jugak! Macam mana tu?? Satu je.. Kena pastikan produk yang selamat tanpa bahan kimia bahaya. Masa pregnant jarang doc bagi untuk ambik sebarang supplement kecantikan kan? So penjagaan luaran sangat penting tau. Gunakan skincare yang selamat dan berkesan. Kaji setiap bahan. Pastikan tiada yang berbahaya. So untuk ibu ibu mengandung, jangan risau untuk gunakan produk Elysian. Dijamin selamat tanpa mengandungi bahan kimia berbahaya. Untuk maklumat lanjut bole hubungi semua pengedar sah Elysian atau boleh hubungi ika : 013-3199586 Atau tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan. #serumfoundation #boosterserum #elysian #rubyskincare #rubycellactivewhite #rahnswitzerland #treatmentlipmattecream #beautyfromnature .
- Wife pelakon sharul ridzwan pun review dan memang guna Serum Foundation Elysian Cosmetic. Setiap hari ada je yang dah mula terjebak guna Serum Foundation ni tau. Dan paling penting, Deena ni memang pengguna tegar sejak Deena pregnant lagi. Sekali dah guna, sampai dah bersalin pun takleh tinggal. Memang pengguna setia! Katanya, dia takut nak guna sembarangan produk. Sebab tengah mengandung masa tu. Risau kesan sampingan untuk kandungan. Dan kami bersyukur Deena yakin dengan Elysian. Tapi dalam masa yang sama nak melawa jugak! Macam mana tu?? Satu je.. Kena pastikan produk yang selamat tanpa bahan kimia bahaya. Masa pregnant jarang doc bagi untuk ambik sebarang supplement kecantikan kan? So penjagaan luaran sangat penting tau. Gunakan skincare yang selamat dan berkesan. Kaji setiap bahan. Pastikan tiada yang berbahaya. So untuk ibu ibu mengandung, jangan risau untuk gunakan produk Elysian. Dijamin selamat tanpa mengandungi bahan kimia berbahaya. Untuk maklumat lanjut bole hubungi semua pengedar sah Elysian atau boleh hubungi ika : 013-3199586 Atau tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan. #serumfoundation #boosterserum #elysian #rubyskincare #rubycellactivewhite #rahnswitzerland #treatmentlipmattecream #beautyfromnature .
- Wife pelakon sharul ridzwan pun review dan memang guna Serum Foundation Elysian Cosmetic. Setiap hari ada je yang dah mula terjebak guna Serum Foundation ni tau. Dan paling penting, Deena ni memang pengguna tegar sejak Deena pregnant lagi. Sekali dah guna, sampai dah bersalin pun takleh tinggal. Memang pengguna setia! Katanya, dia takut nak guna sembarangan produk. Sebab tengah mengandung masa tu. Risau kesan sampingan untuk kandungan. Dan kami bersyukur Deena yakin dengan Elysian. Tapi dalam masa yang sama nak melawa jugak! Macam mana tu?? Satu je.. Kena pastikan produk yang selamat tanpa bahan kimia bahaya. Masa pregnant jarang doc bagi untuk ambik sebarang supplement kecantikan kan? So penjagaan luaran sangat penting tau. Gunakan skincare yang selamat dan berkesan. Kaji setiap bahan. Pastikan tiada yang berbahaya. So untuk ibu ibu mengandung, jangan risau untuk gunakan produk Elysian. Dijamin selamat tanpa mengandungi bahan kimia berbahaya. Untuk maklumat lanjut bole hubungi semua pengedar sah Elysian atau boleh hubungi ika : 013-3199586 Atau tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan. #serumfoundation #boosterserum #elysian #rubyskincare #rubycellactivewhite #rahnswitzerland #treatmentlipmattecream #beautyfromnature .
- I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close. ~ Pablo Neruda . Tag someone you love🧡👇🏼👇🏼👇🏼 . 📸: @jarradseng #elysian #intimate #pabloneruda #lovers #sunset #romance #wordoftheday #quoteoftheday #photooftheday #poetry #poem #vsco #vscocam #photography #instalike #instagram #instagood #instadaily #quotes #follow4follow #like4like #followforfollow #followme #instapic #wordporn #hilolteacher #words #powerofwords #spotless
- I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close. ~ Pablo Neruda . Tag someone you love🧡👇🏼👇🏼👇🏼 . 📸: @jarradseng #elysian #intimate #pabloneruda #lovers #sunset #romance #wordoftheday #quoteoftheday #photooftheday #poetry #poem #vsco #vscocam #photography #instalike #instagram #instagood #instadaily #quotes #follow4follow #like4like #followforfollow #followme #instapic #wordporn #hilolteacher #words #powerofwords #spotless
- I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close. ~ Pablo Neruda . Tag someone you love🧡👇🏼👇🏼👇🏼 . 📸: @jarradseng #elysian #intimate #pabloneruda #lovers #sunset #romance #wordoftheday #quoteoftheday #photooftheday #poetry #poem #vsco #vscocam #photography #instalike #instagram #instagood #instadaily #quotes #follow4follow #like4like #followforfollow #followme #instapic #wordporn #hilolteacher #words #powerofwords #spotless
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang ber#jerawat, #parut, #sensitif dan #kering.⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh, #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk.⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan. ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV.⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah yaya boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang be #jerawat , #parut , #sensitif dan #kering .⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh , #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk .⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan . ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV .⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah yaya boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang ber#jerawat, #parut, #sensitif dan #kering.⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh, #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk.⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan. ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV.⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah yaya boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang ber#jerawat, #parut, #sensitif dan #kering.⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh, #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk.⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan. ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV.⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah dayah boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang be #jerawat , #parut , #sensitif dan #kering .⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh , #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk .⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan . ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV .⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah dayah boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- Dah lah ad sijil #kkm n dapt mengiktirafan dr oversea tu, switzerland tau.. . Best sgt ke serum foundation elysian nie??? BEST SGT2😍😍😍. Nak tahu napa??? .⠀ 🌼️ mudah #disapu pada kulit dan sesuai dengan #warna kulit.⠀ 🌻 memberi #perawatan pada #kulit yang ber#jerawat, #parut, #sensitif dan #kering.⠀ ⠀ 🌼 ️Membunuh #bakteria punca jerawat tumbuh.⠀ 🌻 membantu mengatasi masalah jerawat 🌼️ #melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih #fresh, #glowing dan #tahan lama. 🌻 #Tidak #bercapuk.⠀ 🌼️ membantu menghilangkan #parut parut degil di muka.⠀ 🌻️ #menganjalkan wajah.⠀ 🌼️ #mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.⠀ 🌻️ menghilangkan #kedutan dan tanda #penuaan lada wajah.⠀ 🌼️ bersifat anti #oksidan. ⠀ 🌻️ menghalang kulit dari sinaran #UV.⠀ 🌼 ️mengawal mengeluarkan #minyak secara berlebihan.⠀ .⠀ Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘⠀ ⠀ Dapatkan produk Elysian dan consultation dari dayah wasap 0193029115. Sebarang pertanyaan inshaAllah dayah boleh membantu. ⠀ ⠀ #elysian #natural #jerawat #jeragat #parut #serumfoundation #elysiankuantan #kuantan #codkuantan
- MACAM TAK PERCAYA KAN PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA BOLEH BAGI KESAN MACAM NI? . Produk yang berunsurkan bahan bahan aktif semualajadi pun boleh! Yang penting formulasi terbaik dan berkualiti dihasilkan oleh saintis pakar dari Switzerland. 👍 . . Kulit makin cantik, sihat, tiada kesan sampingan dan paling penting, tak membahayakan kesihatan. . #elysian #elysianbeauty #elysianskincare #elysianserum #elysianfoudation #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianlovers
- MACAM TAK PERCAYA KAN PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA BOLEH BAGI KESAN MACAM NI? . Produk yang berunsurkan bahan bahan aktif semualajadi pun boleh! Yang penting formulasi terbaik dan berkualiti dihasilkan oleh saintis pakar dari Switzerland. 👍 . . Kulit makin cantik, sihat, tiada kesan sampingan dan paling penting, tak membahayakan kesihatan. . #elysian #elysianbeauty #elysianskincare #elysianserum #elysianfoudation #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianlovers
- MACAM TAK PERCAYA KAN PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA BOLEH BAGI KESAN MACAM NI? . Produk yang berunsurkan bahan bahan aktif semualajadi pun boleh! Yang penting formulasi terbaik dan berkualiti dihasilkan oleh saintis pakar dari Switzerland. 👍 . . Kulit makin cantik, sihat, tiada kesan sampingan dan paling penting, tak membahayakan kesihatan. . #elysian #elysianbeauty #elysianskincare #elysianserum #elysianfoudation #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianlovers
- ‼️ELYSIAN TAK KENAL USIA‼️ . Cer teka sis ni umur berapa agak agak ya? Biar lah rahsia😊 . Tapi yang penting lepas guna Elysian Full set skincare dan Serum foundation... Nampak tak tu.. Dah muda 5 kali ganda! . Beza sangat dengan yang sebelum tu. . ✔️ lebih cerah ✔️ lebih muda ✔️ lebih runcing ✔️ lebih berseri ✔️ kulit lebih halus . Satu je admin nak bagitahu pada semua, serum ni memang paling penting kena guna tau! Sebab serum merangsang kembali sel sel kulit wajah yang dah kendur. Menegang kan kembali... Menjadikan wajah lebih segar dan awet muda. . Dan paling penting, Elysian Booster Serum, mengandungi formulasi liftonin® xpert. Satu satunya serum yang bole menegangkan kembali kulit wajah dengan formulasi khas dari Switzerland ni. . Yang dah cuba je alami kesannya❤️ . Elysian, produk kecantikan dengan standard antarabangsa.😍 . #elysian #elysianbeauty #elysianbeauty #elysianskincare #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianfoundation #elysianrubyskincare
- ‼️ELYSIAN TAK KENAL USIA‼️ . Cer teka sis ni umur berapa agak agak ya? Biar lah rahsia😊 . Tapi yang penting lepas guna Elysian Full set skincare dan Serum foundation... Nampak tak tu.. Dah muda 5 kali ganda! . Beza sangat dengan yang sebelum tu. . ✔️ lebih cerah ✔️ lebih muda ✔️ lebih runcing ✔️ lebih berseri ✔️ kulit lebih halus . Satu je admin nak bagitahu pada semua, serum ni memang paling penting kena guna tau! Sebab serum merangsang kembali sel sel kulit wajah yang dah kendur. Menegang kan kembali... Menjadikan wajah lebih segar dan awet muda. . Dan paling penting, Elysian Booster Serum, mengandungi formulasi liftonin® xpert. Satu satunya serum yang bole menegangkan kembali kulit wajah dengan formulasi khas dari Switzerland ni. . Yang dah cuba je alami kesannya❤️ . Elysian, produk kecantikan dengan standard antarabangsa.😍 . #elysian #elysianbeauty #elysianbeauty #elysianskincare #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianfoundation #elysianrubyskincare
- ‼️ELYSIAN TAK KENAL USIA‼️ . Cer teka sis ni umur berapa agak agak ya? Biar lah rahsia😊 . Tapi yang penting lepas guna Elysian Full set skincare dan Serum foundation... Nampak tak tu.. Dah muda 5 kali ganda! . Beza sangat dengan yang sebelum tu. . ✔️ lebih cerah ✔️ lebih muda ✔️ lebih runcing ✔️ lebih berseri ✔️ kulit lebih halus . Satu je admin nak bagitahu pada semua, serum ni memang paling penting kena guna tau! Sebab serum merangsang kembali sel sel kulit wajah yang dah kendur. Menegang kan kembali... Menjadikan wajah lebih segar dan awet muda. . Dan paling penting, Elysian Booster Serum, mengandungi formulasi liftonin® xpert. Satu satunya serum yang bole menegangkan kembali kulit wajah dengan formulasi khas dari Switzerland ni. . Yang dah cuba je alami kesannya❤️ . Elysian, produk kecantikan dengan standard antarabangsa.😍 . #elysian #elysianbeauty #elysianbeauty #elysianskincare #elysiancosmetic #elysianboosterserum #elysianfoundation #elysianrubyskincare
- "Lepas consume set ni, alhamdulillah dah makin okey..." . Panjang lebar customer share feedback tau. Kalau perasan, Elysian ni hari hari ada saja feedback terbaru. Sebenarnya ada ratusan feedback lagi. Inshaallah dari semasa ke semasa admin terus share untuk manfaat bersama❤️ . Nak cerita manfaat set basic ni memang banyak sangat. Bukan je ringkas, mudah nak guna.. Tapi, sangat sesuai untuk yang baru nak gunakan produk Elysian ni. . Jangan terkejut bila kawan kawan puji dah cantik makin cantik.. Penangan produk Elysian ni bukan pakai je terus dapat kesan.. Tidak. Kami tak janji bukan bintang kesan pantas.. Tapi, makin guna makin cantik😍 #bebasbahankimiaberbahaya #labtested #enhanceyourbeauty #standardantarabangsa #elysian #elysianbeauty #elysianserum #elysianskincare #elysianfoundation #elysianboosterserum #elysianlipmatte
- "Lepas consume set ni, alhamdulillah dah makin okey..." . Panjang lebar customer share feedback tau. Kalau perasan, Elysian ni hari hari ada saja feedback terbaru. Sebenarnya ada ratusan feedback lagi. Inshaallah dari semasa ke semasa admin terus share untuk manfaat bersama❤️ . Nak cerita manfaat set basic ni memang banyak sangat. Bukan je ringkas, mudah nak guna.. Tapi, sangat sesuai untuk yang baru nak gunakan produk Elysian ni. . Jangan terkejut bila kawan kawan puji dah cantik makin cantik.. Penangan produk Elysian ni bukan pakai je terus dapat kesan.. Tidak. Kami tak janji bukan bintang kesan pantas.. Tapi, makin guna makin cantik😍 #bebasbahankimiaberbahaya #labtested #enhanceyourbeauty #standardantarabangsa #elysian #elysianbeauty #elysianserum #elysianskincare #elysianfoundation #elysianboosterserum #elysianlipmatte
- "Lepas consume set ni, alhamdulillah dah makin okey..." . Panjang lebar customer share feedback tau. Kalau perasan, Elysian ni hari hari ada saja feedback terbaru. Sebenarnya ada ratusan feedback lagi. Inshaallah dari semasa ke semasa admin terus share untuk manfaat bersama❤️ . Nak cerita manfaat set basic ni memang banyak sangat. Bukan je ringkas, mudah nak guna.. Tapi, sangat sesuai untuk yang baru nak gunakan produk Elysian ni. . Jangan terkejut bila kawan kawan puji dah cantik makin cantik.. Penangan produk Elysian ni bukan pakai je terus dapat kesan.. Tidak. Kami tak janji bukan bintang kesan pantas.. Tapi, makin guna makin cantik😍 #bebasbahankimiaberbahaya #labtested #enhanceyourbeauty #standardantarabangsa #elysian #elysianbeauty #elysianserum #elysianskincare #elysianfoundation #elysianboosterserum #elysianlipmatte
- Spent the past few days going really far backwards. At least I have a new #edc ➡️ @kershawknives #1555ti. It should hold up nicely. Thanks to @southernwheelworks recommended this a few weeks ago on #velocipedesalon. . . . . . . #elysianbike #elysianbikeco #elysianwashere #elysian #bike #bicycle #cycling #losangeles #california #cyclinglife #bikelife #cyclinglife #edc #bikeporn #knife #pocketknife #crkt #kershaw #gentlemansknife #gentleman #blade #knifeporn #everydaycarry
- Spent the past few days going really far backwards. At least I have a new #edc ➡️ @kershawknives #1555ti . It should hold up nicely. Thanks to @southernwheelworks recommended this a few weeks ago on #velocipedesalon . . . . . . . #elysianbike #elysianbikeco #elysianwashere #elysian #bike #bicycle #cycling #losangeles #california #cyclinglife #bikelife #cyclinglife #edc #bikeporn #knife #pocketknife #crkt #kershaw #gentlemansknife #gentleman #blade #knifeporn #everydaycarry
- Spent the past few days going really far backwards. At least I have a new #edc ➡️ @kershawknives #1555ti. It should hold up nicely. Thanks to @southernwheelworks recommended this a few weeks ago on #velocipedesalon. . . . . . . #elysianbike #elysianbikeco #elysianwashere #elysian #bike #bicycle #cycling #losangeles #california #cyclinglife #bikelife #cyclinglife #edc #bikeporn #knife #pocketknife #crkt #kershaw #gentlemansknife #gentleman #blade #knifeporn #everydaycarry
- Hey, hey, it’s Sundayyyy! I’m in a particularly cheerful mood because...what’s that? THE SUN IS SHINING! Feels like that ball of golden goodness has been MIA for far too long.☀️ But before I head outside to rollick in those beautiful rays, I’m continuing my effort to catch up with #fahyfivewordfeb ✍🏻 Our host, @jamesfahyauthor chose the word Elysian for Day 24. • #fivewordstory #5wordstory #amwriting #shortstory #flashfiction #microfiction #writingchallenge #writingprompt #writersofig #writerfriends #womenwhowrite #writerslife #wordpower #wordsaremagic #spilledink #Elysian #heavenly #sunset
- Hey, hey, it’s Sundayyyy! I’m in a particularly cheerful mood because...what’s that? THE SUN IS SHINING! Feels like that ball of golden goodness has been MIA for far too long.☀️ But before I head outside to rollick in those beautiful rays, I’m continuing my effort to catch up with #fahyfivewordfeb ✍🏻 Our host, @jamesfahyauthor chose the word Elysian for Day 24. • #fivewordstory #5wordstory #amwriting #shortstory #flashfiction #microfiction #writingchallenge #writingprompt #writersofig #writerfriends #womenwhowrite #writerslife #wordpower #wordsaremagic #spilledink #Elysian #heavenly #sunset
- Hey, hey, it’s Sundayyyy! I’m in a particularly cheerful mood because...what’s that? THE SUN IS SHINING! Feels like that ball of golden goodness has been MIA for far too long.☀️ But before I head outside to rollick in those beautiful rays, I’m continuing my effort to catch up with #fahyfivewordfeb ✍🏻 Our host, @jamesfahyauthor chose the word Elysian for Day 24. • #fivewordstory #5wordstory #amwriting #shortstory #flashfiction #microfiction #writingchallenge #writingprompt #writersofig #writerfriends #womenwhowrite #writerslife #wordpower #wordsaremagic #spilledink #Elysian #heavenly #sunset
- Pakai Set Basic Je Pun tak yah dh nk pkai itu ini smpi penuh meja solek utk penjagaan kulit wajah hahaha. Simple & effective that's more important girlss. Kadang2 muka kita if so many cream or etc letk dkt muka nnti skin kita tak bernafas dgn baik. Elok letak satu benda je dkt muka. Pakai Serum Elysian ni haa baguih bak hang tau dak. Heheh Yg nk beli Elysian meh whatsapp sis 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- Pakai Set Basic Je Pun tak yah dh nk pkai itu ini smpi penuh meja solek utk penjagaan kulit wajah hahaha. Simple & effective that& #39;s more important girlss. Kadang2 muka kita if so many cream or etc letk dkt muka nnti skin kita tak bernafas dgn baik. Elok letak satu benda je dkt muka. Pakai Serum Elysian ni haa baguih bak hang tau dak. Heheh Yg nk beli Elysian meh whatsapp sis 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- Pakai Set Basic Je Pun tak yah dh nk pkai itu ini smpi penuh meja solek utk penjagaan kulit wajah hahaha. Simple & effective that's more important girlss. Kadang2 muka kita if so many cream or etc letk dkt muka nnti skin kita tak bernafas dgn baik. Elok letak satu benda je dkt muka. Pakai Serum Elysian ni haa baguih bak hang tau dak. Heheh Yg nk beli Elysian meh whatsapp sis 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- Bila dh guna Elysian ni nak tak nak terpaksa cantik jugak sbb kulit dh sihat + berseri seri. Dulu kalau kuar umah tak letak something dkt muka mmg tak sah. Now dgn elysian keluar muka kosong pun ada aku kisah. Eh terlebih excited plak dah sis mlm ni heheh sori you alll.. sis happy sbb Elysian ni berkesan & produk yg berkualiti tinggi serta setanding dgn produk International. Bahan2 utk produk adalah dari New Zealand taw jgn main2 hehhe Nak cantik nak gebu gebas meh whatsapp 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- Bila dh guna Elysian ni nak tak nak terpaksa cantik jugak sbb kulit dh sihat + berseri seri. Dulu kalau kuar umah tak letak something dkt muka mmg tak sah. Now dgn elysian keluar muka kosong pun ada aku kisah. Eh terlebih excited plak dah sis mlm ni heheh sori you alll.. sis happy sbb Elysian ni berkesan & produk yg berkualiti tinggi serta setanding dgn produk International. Bahan2 utk produk adalah dari New Zealand taw jgn main2 hehhe Nak cantik nak gebu gebas meh whatsapp 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- Bila dh guna Elysian ni nak tak nak terpaksa cantik jugak sbb kulit dh sihat + berseri seri. Dulu kalau kuar umah tak letak something dkt muka mmg tak sah. Now dgn elysian keluar muka kosong pun ada aku kisah. Eh terlebih excited plak dah sis mlm ni heheh sori you alll.. sis happy sbb Elysian ni berkesan & produk yg berkualiti tinggi serta setanding dgn produk International. Bahan2 utk produk adalah dari New Zealand taw jgn main2 hehhe Nak cantik nak gebu gebas meh whatsapp 012 425 0768 #elysiancosmetic #elysian #elysianserum #murah #barangmurah #interiordesign #internetfriends #internationalwomensday #international #malaysiaonlineshopping #malaysia #skincare #skincaremurah #onlinemurah #jualanmurah #terlajakmurah
- 👍Keputihan makin kurang 👍Gelap bahagian cik 🌸 dh cerah 👍Period berjalan lancar 👍Bau wangi semerbak 👍Sejuk mcm ais 👍Gatal2 bhagian cik 🌸 dh hilang . Waahh..smuanya bagus2..pakai produk apa tuu??😱😱 . Nak tau??? CelebrityFeminineScrubWash laaaa😍😍 . 📲019-221 8170 📲019-221 8170 📲019-221 8170 . Whatsapp farrah ye 019-2218170 019-2218170 019-2218170 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #pencuciwanitaberscrub #pencuciwanitaviral #pencuciwanita #pembersihwanita #missvcerah #missvketat #missvwangi #rawatmissv #rawatkeputihan #foundationelysian #foundationrosetyara #rosetyara #elysian #dnars #aurawhite #kdoll #quputeh #qm #bconfident #minyakbelacak #qurose #jsd #jamukacipmalam #jamuseripengantin #jamususukdara #agendiperlukan #dropshipdiperlukan
- 👍Keputihan makin kurang 👍Gelap bahagian cik 🌸 dh cerah 👍Period berjalan lancar 👍Bau wangi semerbak 👍Sejuk mcm ais 👍Gatal2 bhagian cik 🌸 dh hilang . Waahh..smuanya bagus2..pakai produk apa tuu??😱😱 . Nak tau??? CelebrityFeminineScrubWash laaaa😍😍 . 📲019-221 8170 📲019-221 8170 📲019-221 8170 . Whatsapp farrah ye 019-2218170 019-2218170 019-2218170 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #pencuciwanitaberscrub #pencuciwanitaviral #pencuciwanita #pembersihwanita #missvcerah #missvketat #missvwangi #rawatmissv #rawatkeputihan #foundationelysian #foundationrosetyara #rosetyara #elysian #dnars #aurawhite #kdoll #quputeh #qm #bconfident #minyakbelacak #qurose #jsd #jamukacipmalam #jamuseripengantin #jamususukdara #agendiperlukan #dropshipdiperlukan
- 👍Keputihan makin kurang 👍Gelap bahagian cik 🌸 dh cerah 👍Period berjalan lancar 👍Bau wangi semerbak 👍Sejuk mcm ais 👍Gatal2 bhagian cik 🌸 dh hilang . Waahh..smuanya bagus2..pakai produk apa tuu??😱😱 . Nak tau??? CelebrityFeminineScrubWash laaaa😍😍 . 📲019-221 8170 📲019-221 8170 📲019-221 8170 . Whatsapp farrah ye 019-2218170 019-2218170 019-2218170 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #pencuciwanitaberscrub #pencuciwanitaviral #pencuciwanita #pembersihwanita #missvcerah #missvketat #missvwangi #rawatmissv #rawatkeputihan #foundationelysian #foundationrosetyara #rosetyara #elysian #dnars #aurawhite #kdoll #quputeh #qm #bconfident #minyakbelacak #qurose #jsd #jamukacipmalam #jamuseripengantin #jamususukdara #agendiperlukan #dropshipdiperlukan

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.